Scouting Erasmus Logo

Scouting Erasmus Oosterhout

Berichten Paxhill Vendel

Weekendkamp april 2016

Voor het weekend van 15 april stond er weer een kamp gepland voor de meisjesscouts! Met 15 meiden gingen we op kamp, ditmaal verbleven we echter niet op het groepshuis. We trokken er op uit naar Werkendam waar we op minicamping de Witboom hebben vertoefd! 

Bij aankomst werden als eerst de tenten opgezet en de bedden klaargemaakt. Hierna werden de meiden uitgedaagd om zo snel mogelijk zoveel mogelijk memory's te verzamelen. Hierna speelden we nog weerwolven van Wakkerdam!

Op zaterdag begonnen we met een ontbijtje in het zonnetje, hierna vertrokken de meiden op de fiets richting het zwembad. Hier hebben we de hele middag rondgedobberd, gelachen en gespeeld! Hierna werd teruggefietst, bij aankomst op het terrein konden de meiden bijna gelijk aanschuiven voor een heerlijke maaltijd die de leiding met veel liefde voor ze had bereikt!

's Avonds werd er een familie erfenis verdeeld onder verschillende familieleden en konden de meiden zich na afloop nog lekker opwarmen bij het kampvuur. Zondag stonden we op tijd op om de tenten droog in te kunnen pakken. Hierna hebben we nog een fanatiek potje trefbal gedaan en toen was het kamp al weer afgelopen! 

Het weer zat ons niet helemaal mee dit weeekend maar we hebben er ondanks de druppels een super weekend van gemaakt! 

Extra foto's