Scouting Erasmus Logo

Scouting Erasmus Oosterhout

Berichten Paxhill Vendel

Nieuwjaarsdiner

3 januari 2015 waren er 15 in het net geklede jongedames op Scouting Erasmus. Het was tijd voor het nieuwjaarsdiner van de meisjesscouts! Om het jaar goed te beginnen en elkaar helemaal bij te praten over de afgelopen kerstvakantie werd er door de leiding een heerlijk drie gangen menu bereid. De meiden mochten plaatsnemen aan tafel, de tafel was bedekt met een tafellaken wat gedurende het diner helemaal gekleurd en bekliederd mocht worden door de meiden. De mooiste creaties werden gemaakt. 

Het voorgerecht was een cocktail met kalkoen, verse sla en exotisch fruit, als hoofdgerecht werd er saus a la pomodori op een bedje van linguine geserveerd (spaghetti met tomatensaus) en als afsluiter aten we warme brownie met een stokje vol gezond fruit. 

Na het  diner werden de goede voornemens onder de loep genomen. Alle meiden schreven hun goede voornemens op en daar werd hints mee gespeeld! Minder snoepen, minder TV kijken, minder snel boos worden maar ook het hebben van een eenhoorn en het bewonderen van het noorderlicht kwamen langs. 

Daarna was het tijd om alle meiden vast te leggen in het nieuwe jaar; tijd voor een fotoshoot dus! Het lokaal werd omgetoverd tot een heuze fotostudio, er waren gekke brillen, mooie bloemenkransen en toeters. Daarnaast was er ook veel kerstversiering en was Floor zo creatief om zich om te toveren tot heuze kerstboom. Er werden hele leuke foto's gemaakt! 

Het was een erg geslaagde avond en als alle komende opkomsten en kampen net zo gezellig en leuk worden als deze avond beloofd het een heel erg mooi jaar te worden!

Extra foto's