Scouting Erasmus Logo

Scouting Erasmus OosterhoutGroepsaccommodatie in Oosterhout

De gebouwen zijn te huur voor scoutinggroepen, scholen en verenigingen. Doordeweeks, of zaterdag vanaf 18:00 uur. Meer informatie over het huren van de accommodatie vind je op deze pagina en op de verhuurkalender kun je de beschikbare verhuurdata zien. Neem ook een kijkje in de keuken en het sanitair!

Het ruime groepshuis is gelegen aan de rand van Oosterhout en heeft een prachtig eigen afgesloten terrein met genoeg plek voor (kampeer-)tenten en spellen en heeft ook een kampvuurkuil voor het sfeervolle kampvuurtje. Op 300 meter afstand bevindt zich een groot winkelcentrum met o.a. 3 supermarkten, drogisterijen en 2 bakkers. Op een kwartiertje lopen ligt een groot bos dat zeer geschikt is voor allerlei spellen.

Huren

Op deze pagina vindt u meer informatie over het huren van ons groepshuis.
Verhuur is alleen bestemd voor verenigingen, scholen en scoutinggroepen. Het gebouw is niet te huur voor privéfeesten of –gelegenheden.
Beschikbaarheid
Bekijk de verhuuragenda om te zien of het gebo...

Lees verder

Het Gebouw

Ons groepshuis bestaat in totaal uit 4 gebouwen, waarvan er 3 grotendeels worden verhuurd.
In totaal zijn er 6 lokalen van ongeveer 50m2, voorzien van centrale verwarming. Van deze lokalen hebben er 4 een nooduitgang, deze zijn daarmee geschikt voor overnachtingen.
Één van de loka...

Lees verder

Beschikbaarheid

In onderstaande kalender staat precies wanneer het gebouw niet beschikbaar is voor verhuur.

Klik op het tabblad 'week' of 'agenda' om meer details te zien, of op de tekst 'bezet' voor de begin- en eindtijd dat het gebouw niet beschikbaar is voor verhuur.
Voorbeeld: op een zaterdag staat er...

Lees verder

Sanitair

Het gebouw aan de kop van het middenterrein bevat een keuken en twee sanitaire groepen (heren en dames). Beide sanitaire groepen hebben 2 douches en enkele toiletten. Aan weerszijden is een RVS wasbak aanwezig.

Lees verder

Achterterrein

Ons achterterrein is groot en biedt genoeg ruimte voor spellen van allerlei aard. Het gedeelte aan de straatkant is dicht bebost, terwijl het gedeelte achter het gebouw grote open ruimten heeft. Er kan ook worden gekampeerd.

Lees verder

Keuken

De keuken beschikt over een 6-pits gasfornuis met grote oven, 2 koelkasten met vriezer en een grote opslagkast. Aan de rechterzijde 2 spoelbakken met warm water uit de geiser en aan de linkerzijde een groot werkblad.

Lees verder

Kampvuurkuil

Op het achterterrein is een gezellige en beschutte kampvuurkuil. Wij hebben een doorlopende stookvergunning met meldingsplicht. Het is dus, als de weersomstandigheden het toestaan, mogelijk een gezellig vuurtje te stoken!

Lees verder

Locatie

Ons groepshuis ligt op een unieke locatie. Dichtbij de snelweg, bos, winkels. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Lees verder