Berichten Sherpari Sherpa's

Zomerkamp Wiltz 2015

13-09-2015

Ook dit jaar zijn we weer op kamp geweest met de rowans en sherpa's en wel naar Wiltz, Luxemburg. Het was een super leuke week! We hebben veel gedaan, ondanks het weer wat niet altijd helemaal mee zat.

Op zaterdag begon ons kamp al heel vroeg, 7 uur op station Antwerpen Berchem. Vanuit daar zou de reis ongeveer 4 uur duren. Eenmaal aangekomen op het terrein kon het kamp echt beginnen. Tenten opzetten en genieten. Heel het kamp door hebben we verschillende leuke activiteiten gedaan, zo hebben we op maandag gemountainbiked, op dinsdag gehiked en op woensdag geklommen tussen de bergen. Ook zijn er verschillende spellen gespeeld, zoals levend scrabble en het mysterie van de moord op Lars. 'S avonds gezellig met iedereen bij het kampvuur en rondom het wcgebouw, want dat was de enige plek met Free Wi-fi.

Het was een erg geslaagde week met enorm veel lol! Op naar volgend jaar zomerkamp!