Berichten Sherpari Sherpa's

Chocolade opkomst

Afgelopen vrijdag, 17 december, was het chocolade opkomst. Voor de opkomst vond er eerst de ouderavond plaats waarin wij richting de ouders mededeelden dat we op zomerkamp gaan naar Kandersteg in Zwitserland. Iedereen was enorm enthousiast en wij hopen dan ook dat er zoveel mogelijk explo's meegaan.

Na de ouderavond was het tijd voor de chocolade opkomst. Allereerst werden de meiden opgesplitst in twee groepen en werden er vragen gesteld over chocolade, uitdagingen gespeeld tegen elkaar en werden er dingen uitgebeeld. Met deze opdrachten konden ze van allerlei producten verdienen waarmee ze uiteindelijk konden gaan chocoladefonduen. Ze konden ondere andere koekjes, spekjes en fruit verdienen.
Ondertussen zongen ze er ook nog hun favoriete chocolade song bij.

Nadat alle rondes waren gespeeld gingen ze gezellig met zn allen chocoladefonduen. Want ja, chocolade en meiden dat zegt al genoeg!