Berichten Drintel Horde

Weekeindkamp april 2015

17-04-2015

Het was 17 april weer de hoogste tijd voor een weekeindkamp! Nadat we Floor, Lotte en Kim hadden geïnstalleerd als nieuwe leden van de afdeling, stond er een spannend spel met tovenaars, heksen en andere griezeligheden op het programma.

De bedoeling was dat teams van aspirant-tovenaars elkaar konden verslaan en zo een plekje op de universiteit van Hocus Pocus Erasmus konden winnen. Het winnende team mocht ook van de toverdrank drinken.

Zaterdag stond in het teken van lekker zwemmen in Den Bosch, waarna de welpen zelf hun avondeten moesten zien klaar te maken. Lekkere vers gedraaide gehaktballetjes in tomatensaus uit de dutch oven boven het vuur, met een zelfgemaakte salade en broodjes 'vers van de stok' stond op het menu.

Een smokkelspel waarbij je attributen kon verdienen voor het schimmelspel was het laatste spel van de zaterdag. Zondag even alles opruimen, uitgebreid ontbijten (mét een versgekookt ei) en voor we het wisten stonden de ouders er al weer. Iedereen kon moe en voldaan naar huis...